2014. február 24., hétfő

Tárolás


Üdv mindenkinek!

Eljutottam arra pontra, hogy valahova el kell paterolni a bringákat a lakásban. A társasház közös tárolóhelységei szóba sem jöhetnek, hiszen onnan előszeretettel emelnek el bringákat a "rossz emberek".
A spajz kicsi, a konyha még kisebb, a nappali nincs. A hálószoba az asszonyka felségterülete. Ellenben a falak üresek.
Lássuk a gondolatmenetet!
Tehát felrakni a falra. A gond ezzel csupán az, hogy ez egy öreg nagypolgári ház. A falak nem bírnak el semmit. (frankón a konyhában leszakadt egy kispolc kb 5 kiló alatt.) Bátyám Haro bmx-e is egy az egyben kitépte a falból a klasszikus kerékpár kampót. Tehát be kéne tenni egy álló vaslábat, és arra felakasztani 3-4 bringát. A belmagasség épp engedné is. Tehát elképzelés jó, csak az a baj, hogy ez valahogy így fest a valóságban...

Sajnos semmivel sem mutat jobban, mint az egymásrahalmozott  bringák a sarokban.
Találtam még egy másik megoldást is, ami frankón néz ki, viszont nincs hozzá hely a lakásban. Íme:



A másik hasonlóan rossz megoldás amikor a falon sorban felakasztgatom a bringákat, egymás mellé, valami karnis szerűségre kampókkal. Nem látszanak a gépek, magasra kell tenni, h ne fejeljük le, és nagyon garázs feelinget ad a családi  fészeknek. A Taxi óta pedig ismeretes, hogy azt a nők nem állhatják.
Aztán rátaláltam erre a képre:

Azthiszem valami ilyesmit fogok összehozni. Kell hozzá szegőléc, zártszelvény, meg némi gipszkarton. A falhoz csavarozom a zártszelvényt több helyen és úgy, hogy a lábán álljon (a bmx pedálokat tartó kampók majd ehhez rögzülnek). Egy keretet felfúrok a falra szegőlécből, amire ráteszem a gipszkartont. Azt bekenem fehérre, és kész is! Mehet alá a kanapé, a kezembe meg sör! :)

Azthiszem egy ilyen megoldást is be kell építeni :


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése